Grafisch ontwerp • Kinschots Consultancy
15675
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15675,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp voor online en offline media

Voor een eerste indruk heeft u maar één kans. Dat geldt ook voor bedrijven. Een mooi logo is een basisvereiste, maar een mooi logo alleen volstaat niet. Onze grafische vormgevers zijn opgeleid om u bij te staan bij het maken van de kleurkeuze, de vorm en typografie van uw logo.

Een uitgewerkte huisstijl afgestemd op uw producten of diensten zal uw verkoop positief stimuleren en uw potentiële klanten meer goesting geven om uw product of dienst aan te schaffen. Daarnaast zal een slecht logo en of huisstijl potentiële klanten afstoten.

Wij doen er alles aan om uw wensen te vertalen in sprekende, grafische elementen die u kan gebruiken voor zowel online als offline media.

Grafisch ontwerp Letter G

Eigenschappen van een goed logo

– Tijdloos design, los van trends en mode grillen
– Simpel opgevat zonder al te veel franjes
– Opgebouwd uit mooie, passende kleurcombinaties
– Bevat een grafisch element in combinatie met de naam en tagline
– Uniek en herkenbaar opgemaakt

Mogelijkheden grafisch ontwerp

Logo

U kan bij ons terecht voor het ontwerpen van een krachtig en stijlvol logo, afgestemd op uw bedrijf. U krijgt de originele bestanden aangeleverd.

Huisstijl

Een huisstijl bestaat standaard uit een logo, een visitekaartje, enveloppen en briefpapier. Andere elementen zijn eveneens mogelijk mits opleg.

Folders

Ook folders en flyers voor uw bedrijf of vereniging kunnen door ons worden aangemaakt. Steeds op maat en in nauw overleg, zodat u het juiste resultaat krijgt.

Brochures

Een magazine of brochure voor uw bedrijf of vereniging maken wij volledig op maat. De juiste stijl en afwerking worden samen met u besproken.

Roll-up banners

Een mooie roll-up banner is interessant om mee te nemen naar evenementen en beurzen. Wij ontwerpen ze helemaal op maat voor u.

Stickers

Stickers nodig voor uw vensters te bekleden, voor uw auto of eender welk ander object dat u wil bestickeren. We ontwerpen uw sticker op maat.

Afbeeldingen

Heeft u afbeeldingen die u graag wil bewerken, maar u weet niet hoe aan beginnen? Onze grafische vormgevers nemen dit werk graag uit handen.

Andere

U kan het object zo gek niet bedenken, of wij kunnen er een ontwerp voor maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij onze grafische vormgevers.

Huisstijlgids

Een huisstijl gids is ideaal en aangeraden wanneer meerdere mensen moeten werken met uw huisstijl. Het gebruik van een huisstijlgids garandeert conformiteit tussen de gebruikers. In de huisstijlgids worden een reeks regels en afspraken vastgelegd omtrent het gebruik van uw huisstijl.

Dit omvat onder meer, maar niet limitatief:

– Afspraken over het gebruik van het logo
– Afspraken rond kleuren en kleurgebruik
– Afspraken omtrent de lettertypes
– Afspraken omtrent de opmaak

Een huisstijlgids binnen uw bedrijf bespaart tijd, geld en moeite doordat uw medewerkers meteen weten wat wel en niet is toegestaan binnen uw huisstijl.

Samen sparren over uw grafische vragen?