Online marketing • Kinschots Consultancy
15657
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15657,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Online marketing

Gevonden worden dankzij betaalbare online marketing

U bent zover, uw btw-nummer is aangevraagd en uw website is bijna klaar om online te gaan. Zodra hij online staat is het klaar! Toch? Neen, vanaf nu gaat er een boeiende wereld open voor uw bedrijf. Als u uw bedrijf wil laten groeien en uw klantenkring wil uitbreiden, zal u actief met online marketing aan de slag moeten. Dat hoeft helemaal niet duur, ingewikkeld en tijdrovend te zijn. Wij staan u hierin graag bij.

Mogen we 5 minuutjes van uw tijd?

Online marketing is meer dan adverteren

Adverteren doet veel mensen denken aan dure publicaties of plaatsingen. Gelukkig is online marketing zoveel meer dan puur adverteren. Om te beginnen, moet uw website goed zijn opgebouwd en geoptimaliseerd zijn voor Google. Het is immers uw belangrijkste marketinginstrument. Via landingspagina’s kunnen we specifiek uw doelgroep aanspreken voor een bepaald product of dienst. Weet dat SEO een continue en langlopend proces is dat regelmatig moet worden bijgestuurd om resultaat te krijgen en te behouden.

Afgezien van de tijd nodig voor het aanmaken van de landingspagina’s, de bijsturing en opvolging ervan, is het zeer nuttig om aan SEO te werken. Het geeft op een goedkope wijze resultaten en past perfect in een lange termijn strategie.

Search Engine Optimization (SEO)

Goed gevonden worden op internet is een van de meest gestelde vragen die wij krijgen in onze onderneming. Veel bedrijven hebben een website die niet of nauwelijks gevonden wordt en dat is jammer van het geld en de geïnvesteerde tijd. Via landingspagina’s gaan we targetten op een specifieke doelgroep voor uw producten of diensten. Daarnaast wordt uw volledige website geoptimaliseerd voor zoekmachines. We denken daarbij aan technische inspanningen, maar ook aan inspirerende content en een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.  Als uw SEO goed wordt uitgevoerd, met kennis van zaken en op regelmatige wijze wordt bijgestuurd, zal het resultaat zich aandienen.

Search Engine Advertising (SEA)

Om beter gevonden te worden door potentiële klanten volstaat het meestal niet om enkel en alleen aan SEO te doen. Een wervende Google Adwords campagne trekt bijvoorbeeld specifieke klanten aan die op zoek zijn naar uw product of dienst op Google. Dit is een zeer directe manier van adverteren. Daarnaast kan u ook adverteren op Facebook. Dankzij Facebook bereikt u de mensen in hun vrije tijd en kan u zich richten op zeer specifieke doelgroepen. Dit soort advertenties is ideaal als u uw naamsbekendheid wil vergroten. Online kan u zelf uw budget per dag bepalen en heel doelgericht gaan targetten op een bepaald publiek. De resultaten van deze acties zijn meetbaar!

Mailings

E-mailmarketing is een krachtig hulpmiddel om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te onderhouden. We kunnen uw campagne ontwerpen, adreslijsten importeren en de uiteindelijke mailing met waardevolle content versturen naar uw klanten. Wanneer deze marketingtool goed wordt toegepast, zitten mensen te wachten op uw mailtje in plaats van het als spam te ervaren.

Copywriting

Wervende teksten zorgen voor geboeide lezers. Daardoor zullen uw bezoekers sneller converteren naar betalende klanten. Het verhaal moet kloppen, het volstaat tegenwoordig niet meer om een tekst puur te optimaliseren voor Google. De content moet aantrekkelijk en relevant zijn. Die relevantie is erg belangrijk voor uw positie op Google.

Onze diensten op het gebied van online marketing

Strategie uitwerken en de geschikte kanalen kiezen voor uw bedrijf
Profielen aanmaken op sociale media zoals Facebook, Twitter, Pinterest, …
Campagnes, advertentiegroepen en advertenties aanmaken
Wervende teksten schrijven voor uw online marketing campagne
Uw website een volledige SEO optimalisatie geven voor zoekmachines
E-mailmarketing aanmaken en templates hiervoor creëren

Vraag vrijblijvend meer informatie over online marketing