Wiversoft Facturatie • Kinschots Consultancy
348
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

WIVERSOFT FACTURATIE

Kinschots Consultancy is verdeler van Wiversoft facturatie software. Indien het pakket wordt aangeschaft bij Kinschots Consultancy, kunnen wij u een heleboel interessante diensten aanbieden die wij uitvoeren aan uurtarief. Denk daarbij aan het aanpassen van layouts op maat, maar ook het geven van een opleiding omtrent het gebruik van Wiversoft Facturatie. Wij voeren desgewenst ook de installatie uit op uw pc of server en stellen de juiste back-up locatie in.

Wiversoft is kwaliteitssoftware van Belgische makelij en eenvoudig in gebruik. Deze software vervangt in enkele ogenblikken na de installatie die vervelende Excel bestanden en het probleem met de nummering. Wiversoft Facturatie is een welgekomen oplossing waardoor uw tijd om te factureren aanzienlijk zal verkorten. Meer tijd vrij is meer tijd om uw business uit te breiden!

Alle WiverSoft programma’s zijn ook geschikt voor gebruik in Nederland en worden regelmatig geüpdatet. Hierdoor kan u lang genieten van uw aanschaf en zorgeloos factureren! Vraag ons om de modaliteiten wat betreft het update & service abonnement!

De programma’s worden standaard geleverd via download. Opsturen op CD is mogelijk, mits een meerprijs van 15 Euro excl. BTW.

Wij kunnen u de volgende aanvullende diensten aanbieden:

  • Installatie ter plaatse,
  • Uitleg omtrent het gebruik,
  • Wijziging van layouts,
  • Oplossen van problemen via remote access of ter plaatse,

Wenst u Wiversoft software aan te schaffen? Stuur ons eenvoudig een mailtje naar consultancy@kinschots.be met volgende gegevens:

  • Welk programma u wenst aan te schaffen,
  • Naam van uw bedrijf,
  • Facturatie- en eventueel leveringsadres (indien verschillend),
  • BTW-nummer,

Bestellingen worden manueel verwerkt. Uw mail wordt beantwoord binnen maximum 1 dag. In de bestelbevestiging staan betalingsgegevens en een registratiecode.

Wiversoft is een geregistreerd handelsmerk van Willy Verschueren, gevestigd in België

Makkelijker en betaalbaar factureren?