Over ons • Kinschots Consultancy
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over ons

WEBONTWIKKELING OP NIVEAU

Kinschots Consultancy is een full service internetbureau, gevestigd in Meer, Hoogstraten. De oprichter en zaakvoerder Nick Kinschots legde reeds in 2012 de fundamenten voor wat Kinschots Consultancy u vandaag kan bieden. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame en kwalitatieve webontwikkeling, online marketing, grafisch ontwerp en facturatiesoftware. Of het nu een website voor uw (startende) onderneming of een complete webshop is, wij staan u graag met raad en daad bij.

Al onze websites worden ontworpen vanuit het mobile first principe en zijn volledig responsive. U kan ze dus probleemloos raadplegen op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Bovendien zorgen we ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google (Search Engine Optimization – SEO). Ook het onderhoud van uw website, zowel inhoudelijk als technisch wordt door onze diensten verzorgd, indien gewenst.

webdesign responsive

Onze doelstellingen

Missie

Het is onze missie om gemotiveerde ondernemers actief te begeleiden bij het opstellen van een digitale strategie voor meer online zichtbaarheid en dus ook meer potentiële klanten.

Deze strategie zetten we samen om in een krachtige online branding via een professionele huisstijl en website en de nodige tools om effectief meer en betere business op te halen.

Hierdoor draagt Kinschots Consultancy rechtstreeks bij aan de Belgische economie.

Onze medewerkers en ikzelf hopen dat u snel uw weg vindt binnen onze onderneming en kijken uit naar een positieve en bovenal een professionele samenwerking!

Visie

Kinschots Consultancy is een dynamisch bedrijf dat met een positieve blik naar de toekomst kijkt. Ons enthousiasme en positivisme moeten ervoor zorgen dat we niet alleen betere toepassingen bouwen, maar ook stabielere en langdurige relaties uitbouwen. Kinschots Consultancy is ook erg begaan op maatschappelijk vlak en wil samenwerken met positieve mensen die voordenken en uit alles het maximum willen halen. Kinschots Consultancy zal trachten mogelijkheden te creëren die waardevol zijn voor onze maatschappij, samenleving en werkgelegenheid. We houden steeds onze voetjes op de grond en zijn niet op onszelf gericht. Onze relaties, zowel klanten als leveranciers en anderen zijn gericht op de overdracht van waarde. Meer in het bijzonder is alles binnen onze onderneming gericht op het oplossen van noden en wensen die onze klanten hebben.

Deontologische code

TEAM KINSCHOTS CONSULTANCY

nick kinschots 550

Nick

Digitaal strateeg / oprichter
tinne ossenblok 550

Tinne

Administratief wonder
fotograaf_tom

Tom

Fotograaf / Graficus
onbekend 550

Onze volgende collega?

man / vrouw

Partner worden?

Wil u ook beter online presteren? Wij kunnen u helpen!