Over ons • Kinschots Consultancy
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

WEBONTWIKKELING OP NIVEAU

Kinschots Consultancy is een full service internetbureau, gevestigd in Meer, Hoogstraten. De oprichter en zaakvoerder Nick Kinschots legde reeds in 2012 de fundamenten voor wat Kinschots Consultancy u vandaag kan bieden. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame en kwalitatieve webontwikkeling, online marketing, grafisch ontwerp en facturatiesoftware. Of het nu een website voor uw (startende) onderneming of een complete webshop is, wij staan u graag met raad en daad bij.

Al onze websites worden ontworpen vanuit het mobile first principe en zijn volledig responsive. U kan ze dus probleemloos raadplegen op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Bovendien zorgen we ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google (Search Engine Optimization – SEO). Ook het onderhoud van uw website, zowel inhoudelijk als technisch wordt door onze diensten verzorgd, indien gewenst.

webdesign responsive

Onze doelstellingen

Missie

Kinschots Consultancy bouwt hoogwaardige, kwalitatieve en toekomstgerichte web- & cloud oplossingen voor bedrijven, verenigingen en organisaties. Oplossingen die erop gericht zijn om uw omzet te verhogen en uw lasten te verlagen. Een zeer klantgerichte en gestructureerde manier van werken zorgt bovendien voor meer comfort en gemoedsrust.

Wij analyseren uw noden en wensen, bouwen de gepaste oplossingen en zorgen voor de opvolging. Kinschots Consultancy is een betrouwbare partner die altijd klaarstaat.

Onze medewerkers en ikzelf hopen dat u snel uw weg vindt binnen onze onderneming en kijken uit naar een positieve en bovenal een professionele samenwerking!

 

Visie

Kinschots Consultancy is een dynamisch bedrijf dat met een positieve blik naar de toekomst kijkt. Ons enthousiasme en positivisme moeten ervoor zorgen dat we niet alleen betere toepassingen bouwen, maar ook stabielere en langdurige relaties uitbouwen. Kinschots Consultancy is ook erg begaan op maatschappelijk vlak en wil samenwerken met positieve mensen die voordenken en uit alles het maximum willen halen. Kinschots Consultancy zal trachten mogelijkheden te creƫren die waardevol zijn voor onze maatschappij, samenleving en werkgelegenheid. We houden steeds onze voetjes op de grond en zijn niet op onszelf gericht. Onze relaties, zowel klanten als leveranciers en anderen zijn gericht op de overdracht van waarde. Meer in het bijzonder is alles binnen onze onderneming gericht op het oplossen van noden en wensen die onze klanten hebben.

Deontologische code

TEAM KINSCHOTS CONSULTANCY

nick kinschots 550

Nick

Digitaal strateeg / oprichter
tinne ossenblok 550

Tinne

Administratief wonder
fotograaf_tom

Tom

Fotograaf / Graficus
onbekend 550

Onze volgende collega?

man / vrouw

Partner worden?

Wil u ook beter online presteren? Wij kunnen u helpen!